Lego 31069

LEGO Creator 3in1 modularna obiteljska vila 31069 (728 komada)

LEGO Creator 3in1 modularna obiteljska vila 31069 (728 komada)

Serija LEGO Creator omogućava djeci eksperimentiranje u svijetu u kojem žive. Ova serija, koja uključuje kuće, automobile, avione i životinje, izvrstan je poticaj dječjoj mašti. U skupinama se primjenjuje princip konstrukcije 3 u 1 – to znači da se svaki set može sastaviti na tri načina, što ga čini još zanimljivijim.

Kupci koji su kupili ovaj artikal također su kupili

Kupci koji su kupili ovaj artikal također su kupili

Alternativni set modela, naravno, također je zgrada, naime ljetna vila s bazenom. To je jednokatna kuća, sagrađena u kutu. Oko kuće možete opremiti otvorenu kuhinju, jer ono što može biti ljepše u ljetnom danu nego kupanje u bazenu, samostalno pripremajte hranu na otvorenoj vatri i imate zalogaj za jelo. Krov ima ravan prostor, koji se može koristiti i za opuštanje.

31069-1 Modularne vrijednosti cjenovnih obiteljskih vila

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile producent au caracter informativu, uneori pot uključuju ni dodatnu opremu za njegu, a ne samo dodavanje u bazu. Informațiile aferente produsului (zamislite, opisujte, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă respoabilitate pentru eventualele greșeli.

Kupci koji su kupili ovaj artikal također su kupili

Kupci koji su kupili ovaj artikal također su kupili

Raznovrsni modularni dijelovi, razni prozori, vrata itd., Kao i elementi za uređenje ne samo unutrašnjosti same zgrade, već i dizajn kuće, omogućit će vam da se vaša mašta u potpunosti ispuni. Uostalom, možete izgraditi trokatnu vilu s bazenom i ugodnu kuću s popločanim krovom i kućicom za pse. Za igranje zanimljivih scenarija, set uključuje 3 mini slike, kao i automobil s blistavim farovima.

LEGO Creator modularna vila 2017 (31069)

LEGO Creator modularna vila 2017 (31069)

LEGO, logotip LEGO, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS CHIMA, logotip FRIENDS, logotip MINIFIGURES (minifigure), DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, NEXO KNIGHTS i minifigura su zaštitni znakovi korporacije LEGO Group. © 2018. LEGO grupa.

Dizajner LEGO CREATOR Seoska kuća (31069)

Dizajner LEGO CREATOR Seoska kuća (31069)

Gotovi predmeti su sigurni, čak se i male ruke lako mogu nositi s njima. Svaki dio bilo kojeg seta može se zasebno izgraditi da biste odmah počeli igrati. Pronalaženje pravih kocka vrlo je jednostavno zahvaljujući numeriranim paketima za svaki dio modela. Čim beba shvati kako sastaviti različite modele, pred njim će se otvoriti neograničene mogućnosti.

Dizajner LEGO Creator 31069 Seoska kuća 728 djece.

Dizajner LEGO Creator 31069 Seoska kuća 728 djece.

Konstruktor Lego iz serije „Stvoritelj“ nudi djetetu da sastavi seosku kuću u kojoj će se odvijati razne priče. Komplet uključuje 728 plastičnih dijelova, iz kojih dijete može sastaviti tri različite mogućnosti gradnje. Ali to ga ne sprečava da uključi svoju maštu i izgradi jedinstvenu strukturu tvrtke Lego Creator.

LEGO Tehnička policijska potraga 42091 (4209 ...

LEGO Tehnička policijska potraga 42091 (4209 …

Otkrijte obiteljsku vilu 3 u 1, koja sadrži živopisnu fasadu, balkon i detaljan interijer, plus 3 minifigure i figuru psa. Preuređuje se u Golf hotel ili Ljetnu vilu s bazenom.

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch

eMAG.ro lice eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia su caracter informacije şi poate conţine accesorii neinclusse în pachetele standard, unele specificaţii pot modi modificirate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promocija i cijena na web mjestu su valabile na granici stocului.

Prodotti sponzorirati relativi a questo articolo

Prodotti sponzorirati relativi a questo articolo

Tvrtka kojoj je suđeno da postane LEGO započela je život kao mala radionica koja je izrađivala drvene igračke, kojom je upravljao Ole Kirk Christiansen 1932. Naziv ‘LEGO’ usvojen je 1934. godine, a dolazi od danske fraze ‘leg godt’, što znači ‘igraj dobro’. Tek 1947. godine počeli su proizvoditi plastične igračke, a prva verzija danas zloglasne međusobno povezane opeke stigla je 1949. godine.

Pridružite nam se na društvenim mrežama!

Ako pojedinačna stavka u vašoj košarici ima oznaku “Ne ispunjava uvjete za besplatnu dostavu”, nećete moći koristiti besplatnu dostavu u vašoj košarici. Kako biste nastavili s besplatnom dostavom proizvoda koji ispunjavaju uvjete u vašoj košarici, možete kliknuti na “Spremi za kasnije” za predmet koji ne ispunjava uvjete.